Handelsbetingelser

MEDLEMSVILKÅR
For hold uden rate-betaling, betales kontingent ved tilmelding til et hold. Kontingentet dækker hele sæsonen jf. beskrivelsen på hjemmesiden, bemærk at der er forskelig længde af sæsonen for forskellige hold.

HOLD MED RATE-BETALING
En forudsætning for tilmelding til disse hold er, at du tilmelder dig betaling via Dankort.I forbindelse med din første betaling godkender du, at Teamgym Helsingør fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort. Du forpligter du dig til at betale hele sæsonens kontingent, også selv om du ønsker udmelding i løbet af sæsonen. Rater betales jf. holdbeskrivelsen. Du vil dagen inden hver rate-betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, der automatisk vil blive trukket fra dit kort.

Teamgym Helsingør benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.
Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Teamgym Helsingør, men hos Dibs.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår.
Hvis dit betalingskort udløber eller hvis der sker ændringer i kortdata, fremsender Teamgym Helsingør en påmindelse pr. mail herom. Du må herefter foretage en tilmelding med det nye betalingskort. Du tilmelder det nye betalingskort/Dankort, ved at logge ind på www.teamgymhelsingor.dk , klik på "Betalingskort".
Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Teamgym Helsingørs hjemmeside, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Teamgym Helsingør, kan du meddele foreningen dette på info@teamgymhelsingor.dk eller via kontaktformular på TGH's hjemmeside. Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent, og i tilfælde af rate-betaling, er du forpligtiget til at betale resterende rater for tilmeldte sæson.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes som udgangspunkt ikke penge efter tilmelding.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter men ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Teamgym Helsingør forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings-systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring.

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

FOTOGRAFERING
Teamgym Helsingør forbeholder sig retten til at tage billeder af medlemmerne og anvende disse på hjemmeside, sociale medier, trykte medier, julekalender og andre steder hvor det findes passende.