TeamGym konkurrence (6-17 år)

TEAMGYM Helsingør tilbyder konkurrencegymnastik indenfor TeamGym for piger mellem 6-17 år (Mikro-, mini- og juniorhold). Som udgangspunkt er alle velkomne på vores konkurrencehold uanset niveau, det kræver blot, at man er motiveret for at udvikle sig, har lyst til at gå konkurrencer og passer sin træning.

Uanset om du er ny eller tidligere gymnast, så kontakt Laura Reib, hvis TeamGym konkurrencegymnastik kunne have din interesse, så finder vi holdet, der passer til dig (info@teamgymhelsingor.dk)

Henter billeder...

Tilmeld dig her

Sæsonen starter første uge i september 2018 og slutter i august 2019

Som gymnast på konkurrencehold, skal der udover kontingentet påregnes en udgift til konkurrencer på ca. 700 kr årligt (Dækker konkurrencelicens og deltagergebyr). Nye gymnaster skal desuden købe en konkurrencedragt, som bruges over flere år.

Fritidspas

Hvis kontingentet er økonomisk udfordring for nogle familier, kan man ansøge om støtte fra Helsingør Kommune. Læs mere om Fritidspas her
Henter billeder...

Om TeamGym konkurrencer

Til TeamGym konkurrencer konkurrerer man i hold af 8-12 gymnaster.
Der konkurreres i 3 discipliner:
  • Rytmisk serie til musik
  • Spring på fiberbane
  • Spring på minitrampolin

Gymnasterne bedømmes ud fra sværhed og udførsel. Der konkurreres i forskellige aldersgrupper: Mikro (6-10 år), mini (10-13 år) og junior (13-17 år). Samt forskellige niveauer: Talent- og mesterrække. 

Alle hold deltager i 3-4 konkurrencer på regions- og landsplan hvert år. Desuden optræder vores konkurrencehold ved diverser opvisninger i løbet af sæsonen (Bl.a. Kulturnat, Sportsgalla, Stafet for Livet)

Henter billeder...

Henter billeder...