Mor/baby træning (8 ugers forløb)

- Nyt hold opstarter d. 10/4 - 

Som mor, er det ofte svært at finde tid og motivation til at komme i gang med sin træning. Som noget nyt, tilbyder TeamGym Helsingør et 8-ugers mor/baby-træningsforløb om onsdagen. Næste hold starter op onsdag den 10. april 2019.
-
Til træningen kan du tage den lille med i et trygt miljø og træne med andre mødre, der deler dine tanker og oplevelser. Træningen vil være tilrettelagt således, at alle kan være med uanset niveau. Der vil blive trænet funktionelt med fokus på bækkenbund, mave, puls samt styrketræning med babyvægten. Vi arranger en lille legeø for børnene, som de kan bruge når de ikke indgår i træningen. Instruktøren er uddannet fysioterapeut med mange års erfaring med undervisning i gymnastik og fysisk træning. Alle mødre med babyer er velkommen på holdet. Vi anbefaler dog, at du har haft dit 8-ugers lægetjek før du begynder træning.
-
Der vil være mulighed for at have barnevogn med ind samt udsyn til sovende børn udenfor. Der er tid og plads til amning under og efter hver træning. Tag din mødregruppe under armen og kom og deltag sammen.

Tilmeld dig her

Træningen starter i onsdag den 10. april. Sidste træning den 12. juni.

 

 

Det praktiske:
Hvad: 8-ugers træningsforløb (Fra 10/4 til 12/6 2019. Ingen træning i påsken d. 17/4 samt grundlovsdag d. 5/6)
Hvornår: Onsdage kl. 12.30-13.30 
Hvor: Brydesalen i Helsingør Hallen
Pris: 300 kr
Tilmelding: Tilmeld dig og din baby her: "Tilmelding". Obs! Det er babyerne, der skal indmeldes med navn og fødselsdato.