Mor/baby træning (8 ugers forløb)

Som mor, er det ofte svært at finde tid og motivation til at komme i gang med sin træning. TeamGym Helsingør tilbyder 8 ugers mor/baby-træningsforløb mandage og torsdage med opstart i uge 34 (22. august 2022 og 25. august 2022).
-
Til træningen kan du tage den lille med i et trygt miljø og træne med andre mødre, der deler dine tanker og oplevelser. Træningen vil være tilrettelagt således, at alle kan være med uanset niveau. Der vil blive trænet funktionelt med fokus på bækkenbund, mave/ryg, kondition samt styrketræning med vægte, elastikker og egen kropsvægt. Vi arranger et legetæppe for børnene med legetøj.
Alle mødre med babyer er velkommen på holdet. Vi anbefaler dog, at du har haft dit 8-ugers lægetjek før du begynder træning.
-
Vi træner i Brydesalen i Helsingør Hallen. Der vil være mulighed for at have barnevogn med ind samt udsyn til sovende børn udenfor. Der er tid og plads til amning under og efter hver træning. Er vejret godt, træner vi nogengange udendørs tæt på Helsingør Hallen. Tag din mødregruppe under armen og kom og deltag sammen.
Hold Alder Ugedag Tidspunkt Sted Pris Opstart  Træner
Mor/Baby træning 0-1 år Mandag 11.00-12.00 Helsingør Hallen 400 kr 22/8-22 Ida Dahn
Mor/Baby træning 0-1 år Torsdag 12.30-13.30 Helsingør Hallen 400 kr 25/8-22 Ida Dahn

 

 Vend mobilen for bedre visning af holdoversigten

Tilmeld dig her

Obs! Ved tilmelding er det babyerne, der skal indmeldes med navn og fødselsdato.