Mor/baby træning (8 ugers forløb)

Som mor, er det ofte svært at finde tid og motivation til at komme i gang med sin træning. TeamGym Helsingør tilbyder 8-ugers mor/baby-træningsforløb om onsdagen.
Obs. Næste hold der starter onsdag d. 14/8 er fuldt booket. Der starter et nyt hold igen til oktober. Hold dig opdateret her på hjemmesiden.
-
Til træningen kan du tage den lille med i et trygt miljø og træne med andre mødre, der deler dine tanker og oplevelser. Træningen vil være tilrettelagt således, at alle kan være med uanset niveau. Der vil blive trænet funktionelt med fokus på bækkenbund, mave, puls samt styrketræning med babyvægten. Vi arranger en lille legeø for børnene, som de kan bruge, når de ikke indgår i træningen. Instruktøren er uddannet fysioterapeut med mange års erfaring med undervisning i gymnastik og fysisk træning. Alle mødre med babyer er velkommen på holdet. Vi anbefaler dog, at du har haft dit 8-ugers lægetjek før du begynder træning.
-
Vi træner i Brydesalen i Helsingør Hallen. Der vil være mulighed for at have barnevogn med ind samt udsyn til sovende børn udenfor. Der er tid og plads til amning under og efter hver træning. Tag din mødregruppe under armen og kom og deltag sammen.
Hold Alder Ugedag Tidspunkt Sted Pris
Mor/Baby gymnastik 0-1 år Onsdag 12.30-13.30 Helsingør Hallen  Udsolgt

 

 Vend mobilen for bedre visning af holdoversigten

Tilmeld dig her

Holdet med opstart 14/8 er fuldt booket. Der kommer et nyt hold til oktober.

Obs! Ved tilmelding er det babyerne, der skal indmeldes med navn og fødselsdato.