Nyhed! Mor/baby træning (8 ugers forløb)

Som mor, er det ofte svært at finde tid og motivation til at komme i gang med sin træning. Som noget nyt, tilbyder TeamGym Helsingør et 8-ugers mor/baby-træningsforløb om onsdagen med opstart 16. januar 2019.
-
Til træningen kan du tage den lille med i et trygt miljø og træne med andre mødre, der deler dine tanker og oplevelser. Træningen vil være tilrettelagt således, at alle kan være med uanset niveau. Der vil blive trænet funktionelt med fokus på bækkenbund, mave, puls samt styrketræning med babyvægten. Derudover vil der være motoriske øvelser for baby. Vi arranger en lille legeø for børnene, som de kan bruge når de ikke indgår i træningen. Instruktøren er uddannet fysioterapeut med mange års erfaring med undervisning i gymnastik og fysisk træning. Alle mødre med babyer er velkommen på holdet. Vi anbefaler dog, at du har haft dit 8-ugers lægetjek før du begynder træning.
-
Der vil være mulighed for at have barnevogn med ind samt udsyn til sovende børn udenfor. Der er tid og plads til amning, mad og mulighed for socialt samvær i caféen efter hver træning. Tag din mødregruppe under armen og kom og deltag sammen.

Holdet er desværre fuldt booket, men du er velkommen til at skrive dig på venteliste til holdet. Gå til Tilmelding’, opret en profil på din baby og tilmeld jer ‘Venteliste mor/baby træning’. Vi kontakter dig, hvis der kommer en ledig plads.

 

 

 

Det praktiske:
Hvad: 8-ugers træningsforløb (Fra 16/1 til 13/3 2019. Ingen træning i uge 7)
Hvornår: Onsdage kl. 12.30-13.30 
Hvor: Brydesalen i Helsingør Hallen
Pris: 300 kr
Tilmelding: Tilmeld dig og din baby på vores hjemmeside under "Tilmelding". Obs! Det er babyerne, der skal indmeldes med navn og fødselsdato.