TeamGym Helsingørs fantastiske trænere!

Amalie Kvan Christensen 

Amalie

Jeg har været gymnast i over 10 år og er nu aktiv på vores Springymnastik Piger og Drenge 15+. Jeg er netop blevet student fra HF i Helsingør. 

Jeg har været træner siden 2012. Jeg har deltaget i mange forskellige kurser og uddannelse både igennem Helsingør Idrætslinje, men også kurser igennem GymDanmark. I sæsonen 2017/2018 arbejdede jeg også i Nivå Gymnastikforening, og har lært rigtig meget igennem det. I sidste sæson fungerer jeg som rytmetræner på alle konkurrenceholdene i TeamGym Helsingør.

Jeg elsker at være i aktiv bevægelse og omringet af glade børn. Alle skal synes det skal være sjovt at gå til gymnastik uanset niveau og alder. Og så synes jeg det er super vigtigt at børn og unge har en masse venner og et godt fællesskab udenfor skolemiljøet også.

Jeg føler mig meget heldig over at jeg kan kalde min hobby for mit arbejde!

Træner følgende hold:

Afløser, når der er brug for det

 

Andrea Krohn Jensen 

FotoMangler

Jeg hedder Andrea Krohn Jensen, er årgang 1985, jeg er født og opvokset i Helsingør, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 børn.

Jeg har siden 1998 dyrket og undervist i gymnastik. Jeg fandt dog hurtigt ud af at det var ikke det med at være gymnast jeg brændte for, men det at undervise.

Jeg har været hjælpetræner og underviser på div. Børnehold, opvisningshold og afløser på voksenhold. Jeg har løbende taget træner og inspirations kurser gennem DGI, og i 04/05 læste jeg på Poul Petersens idrætsinstitut. De sidste mange år har jeg kun undervist forældre/barn hold som er det jeg brænder mest for.

Jeg elsker at undervise, især forældre/barn hold, da jeg syndes det er noget at det mest livs bekræftende af se sådan nogle små tumler som elsker at komme til gymnastik og hvor stolte de kan være når noget endelig lykkes for dem. Være med til at give dem glæden ved at røre sig og se at de elsker det.

Træner følgende hold:

Forældre/barn 1½-3 år samt Forældre/barn 3-4 år

Kamilla Baumgarten

FotoMangler

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille, men begyndte for alvor at springe da jeg var 10 år gammel. Derudover har jeg gået til dans fra jeg var omkring 6 år. I 2017/2018 gik jeg på danselinjen og rytmelinjen på en gymnastikefterskole, hvor jeg brugte weekenderne i springcenteret og havde spring som valgfag ved siden af.

Jeg har været træner siden 2016, hvor jeg har trænet lidt forskellige hold af forskellige niveauer og aldre. Herudover har jeg været på kurser for at få noget mere erfaring som træner, hvor jeg har taget kurset Springsikker - Basis og Springsikker Måtte og Trampet 1 hos GymDanmark.

Jeg elsker at være træner, da jeg elsker at følge og bidrage til gymnasters udvikling. Det vigtigste for mig er at udfordre gymnasterne, men i et sjovt og sikkert miljø. Jeg hedder Andrea Krohn Jensen, er årgang 1985, jeg er født og opvokset i Helsingør, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 børn.

Træner følgende hold:

Spring og Dans Opvisningshold (10-16 år)

Conny Friis 

FotoMangler

Jeg er 47 år gammel har i hele min barndom været aktiv gymnast i både konkurrencegymnastik og på springhold. Desuden har jeg gået til jitterbug og akrobatik.

Min tid som træner startede for 13 år siden i Hornbæk Gymnastik forening, hvor jeg havde forskellige børnehold lige fra alderen 3 til 15 år. Jeg har taget forskellige kurser igennem DGI – lige fra modtagning og sikkerhed for springhold til kurser i forskellige dansearter.

Min interesse for cheerleading kom lidt ved et tilfælde for 8 år siden, men er sidenhen faldet pladask for denne sport.

Jeg brænder for frivillighed. Har tidligere siddet i bestyrelsen i 6 år i Hornbæk Gymnastik forening. Gymnastikken og cheerleading giver mulighed for, at give børn og unge sjove oplevelser og nye kammeratskaber. Glæden i deres øjne og de fælles oplevelser vi har ved vores optrædener er guld værd.

Træner følgende hold:

Cheerleading Diamonds

 

 

Emilie Andersen 

FotoMangler

Jeg har selv været gymnast, og konkurrencegymnast, siden jeg var 2 år gammel, og altid elsket det. I dag træner jeg stadig på vores Springhold Drenge og Piger 15+. Jeg er nyudklækket student fra Helsingør Gymnasium.

Jeg har været træner siden 2014, og deltaget i forskellige kurser. Jeg deltager stadig løbende i kurser for at blive endnu bedre til mit arbejde. Jeg er aktiv i foreningen og elsker at lære fra mig. 

For mig er det vigtigt at gymnasterne får en god oplevelse til hver træning, uanset niveau og personlighed. Noget af det bedste ved at være træner er, at møde både gymnaster og forældre med et smil på læben flere dage om ugen.

Træner følgende hold:

TeamGym micro

Emilie Hartmann 

EmilieHartmann

Jeg hedder Emilie og jeg er 19 år gammel. Jeg har selv været gymnast i 15 år. Jeg har haft dyrket flere forskellige slags gymnastik, men det har primært været spring jeg holdt mest af. Jeg er lige blevet student fra Nordsjællands Grundskole og Gymnasium. Ved siden af al gymnastikken, er jeg også uddannet skiinstruktør.

Gymnastikken har altid været en stor del af mit liv, og jeg har selv fået de bedste oplevelser med det. For mig er det vigtigt at alle gymnaster bliver set og har det sjovt under træningerne. Jeg har været træner i 3 år, og jeg har hold i alle aldre og niveauer.

Jeg er meget taknemlig for at have min hobby som mit arbejde, og det betyder meget for mig, at jeg kan dele min viden og erfaringer om gymnastik.

Træner følgende hold:

 

Emilie Santin Florin 

FotoMangler

Jeg hedder Emilie Santin Florin, jeg er 19 år gammel og er lige blevet student fra Helsingør Gymnasium som HEA-elev. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var lille, men nu dyrker jeg atletik.

Imens jeg gik til gymnastik for nogle år siden, var jeg også træner i 3 år. Gymnastik har altid haft en særlig betydning for mig. Jeg har valgt at være træner, da jeg ønsker at videregive de gode oplevelser, jeg selv har haft med gymnastikken.

Træner følgende hold:

 

Jakob Shin Søndergaard 

FotoMangler

Jeg har dyrket gymnastik fra 3 årsalderen forskellige steder: Skævinge, LIF (Allerød), HGI (Hillerød), HSI (Helsinge), GIF (Gadstrup) og HSG (Hulby/Slagelse). Jeg har gået på Frederiksborg Amts Junior REP.-hold, været gymnast til Gymnaestrada i Herning 1987 og vundet SM, DM, NM og EM i flere omgange. Sidst en andenplads ved EM TeamGym seniorherre i Ostrava (Tjekkiet) 2006.

Jeg har rejst i Asien 1992 med et national udtaget hold, gået på Ollerup Gymnastikhøjskole 1993-94, rejst igen med Verdensholdet 1994-95 (National Danish Performance Team), Gymnast på PI (Politiets gymnastikhold), Københavns Rep.-hold og har rejst med gymnastikken til ca. 30 lande indtil nu. Aktiv på Senior Spring i Helsinge dags dato.

Jeg har undervist børnehold Helsinge tilbage i 90’erne, og været træner på Frederiksborg Amts Junior Rep.-hold. Dette hold havde ture til Canada og Ghana. Jeg har trænet senior konkurrencehold under USG (København), Torsdags hygge hold på IFI (spring for senior herre), Senior Damer TeamGym med bedste placering 2. plads ved EM i Odens 1998 (Gadstrup), Jumping Jacks (drengehold der deltog i Gymnaestrada 2007), Senior springhold Helsingør (Kronborg Gymnasterne)

Nu er jeg springende træner på Seniorhold Helsinge og Seniorspring 15+, og hjælper med at træne TeamGym Mikro.

Det vigtigste ved gymnastikken: Gymnastik er sjovt!

Træner følgende hold:

Seniorspring 15+, TeamGym micro

Laura Reib 

FotoMangler

Jeg hedder Laura Reib og elsker gymnastik! Jeg har gået til konkurrencegymnastik i Helsingør siden jeg var 6 år gammel. Da jeg startede i gymnasiet begyndte jeg til TeamGym konkurrencegymnastik i Gladsaxe, hvor mit hold konkurrerede i 1. division blandt Danmarks bedste juniorhold. Efter gymnasiet valgte jeg at tage på Gymnastikhøjskolen i Ollerup for at dyrke min interesse og dygtiggøre mig både som gymnast og træner.

Jeg har været hjælpetræner og træner på børnehold, springhold og konkurrencehold siden jeg var 11-12 år gammel. Mine gode oplevelser med TeamGym konkurrencegymnastik i Gladsaxe gav mig inspiration til, at starte TeamGym op i Helsingør sammen med Henriette Reib i år 2008. I årenes løb har jeg haft alle typer af hold, men mit primære ansvarsområde har været at drive og udvikle TeamGym konkurrencegymnastikken i Helsingør. Jeg har mange forskellige træner- og dommerkurser på cv’et, heriblandt er jeg ”Springsikker” certificeret fra DGI og GymDanmark. Jeg er bachelor i folkesundhedsvidenskab og kandidat i sundhedsinnovation fra CBS.

Jeg brænder for at videregive de gode oplevelser med gymnastikken, som jeg selv har haft - både gymnastisk og socialt. Gymnastik har altid været en stor del af mit liv både som barn, men i særdeleshed også som ung og voksen. Jeg nyder at lære fra mig og opleve børnenes succes, når et spring lykkes, uanset om det er en kolbøtte eller en dobbeltsalto. Det er det hele værd, når man kan se i børnenes øjne, at gymnastik bare er det bedste i hele verden!

Træner følgende hold:

TeamGym Junior

Malene Mosevang Christensen 

Malene

Jeg er født og opvokset i Helsingør og kom til verden i 1986.

Jeg har altid været meget fysisk aktiv og dyrket meget idræt og motion.

De første 21 år af mit liv var dans min primære idræt, hvilket også var årsagen til, at jeg i 2011 startede cheerleading i Diamonds, og underviste i dans. I dag er jeg i en koordinerende funktion som leder af Diamonds.

Sideløbende har jeg dyrket forskellige former for styrketræning, og begyndte i 2014 at undervise i bl.a. Mave/ryg, Cirkeltræning, Crossfit og Stram op. Jeg underviser nu på flere hold. 

Jeg føler rigtig stor glæde ved at undervise og lære fra mig. At se glæden og den selvtillid det giver andre at deltage og udvikle sig i træningen er en stor motivation, og det sammenhold der er omkring et hold er en fantastisk stor fornøjelse at være en del af. 

Træner følgende hold:

Puls & Styrke, Mor/Baby træning (Mandag), Koordinerer Diamonds cheerleadling

Martin Buch 

Jeg startede til gymnastik da jeg var 9 år, og fortsatte de efterfølgende 25 år, hvor jeg i mere end 10 år var så heldig at være gymnast på et TeamGym Senior Mixhold der vandt både danske, nordiske og europæiske mesterskaber flere gange.

Jeg har været hjælpetræner og træner på børnehold siden jeg var 13-14 år. Jeg har været træner for konkurrencehold i omkring 15 år - primært pigehold 8-18 år på alle niveauer i TeamGym, men har også været træner for Senior Mix til EM. Jeg har en lang række trænerkurser bag mig, har været på gymnastikhøjskole i Viborg, og jeg er Cand.Scient i idræt fra Københavns Universitet. 

Jeg er træner, fordi jeg synes det er SÅ fedt! Det giver mig en masse energi og jeg har selv har fået så utroligt mange fantastiske oplevelser og venner gennem gymnastikken. Jeg tror på, at man bliver dygtig til det, man synes er sjovt, for så bliver man nemlig ved, og så skal man nok blive dygtig med tiden. Så når jeg er træner er der fokus på at have det sjovt med at lære alt det, man synes er fedt!

Træner følgende hold:

TeamGym Mini, TeamGym Junior, Drengespring 6-11 år, Springhold 15+

 

Merete Larsen

FotoMangler

Jeg Jeg har været gymnast, siden jeg var en lille pige på Bornholm, og jeg begyndte selv at undervise som teenager. Jeg fik min træneruddannelse på Gymnstikhøjskolen i Viborg og har siden deltaget i adskillige trænerkurser.

Siden jeg kom til Helsingør i starten af 80’erne, har jeg haft både børne og voksenhold, men de sidste mange år kun et hold motionsdamer. 

Udover at gymnasterne får bevæget hele kroppen og sved på panden, lægger jeg vægt på at få smilet og glæden ved at røre sig frem på holdet. Jeg brænder for foreningslivet, og det skal være sjovt at gå til gymnastik.

Træner følgende hold:

Motionsdamer

Peter Forsberg-Madsen

FotoMangler

Jeg startede selv til gymnastik da jeg var barn og har bl.a. trænet Redskabsgymnastik på konkurrence niveau.

Efter en pause med uddannelse mm vendte jeg tilbage til gymnastikken som ca. 24 årig og blev uddannet træner gennem DGI.

Jeg har grundkursus 1+2 og diverse spring kurser i DGI. Jeg er desuden uddannet som Stortrampolin instruktør gennem DIF.

Jeg er træner fordi jeg syntes det er en god sport og vil gerne give andre mulighed for at få samme gode oplevelse jeg havde da jeg selv ung og gik til gymnastik.

Træner følgende hold:

TeamGym Mikro

Rosa Køj

FotoMangler

Jeg hedder Rosa Henneberg Køj, og jeg er 19 år. Lige nu går jeg på gymnasiet i 3.G. Jeg har gået til gymnastik, siden jeg var 3-4 år gammel, og det har altid været en stor del af mit liv. 

Jeg har været træner siden sæson 15/16 for børnehold og fra sæson 18/19 også på springhold. Jeg tog 10. klasse på idrætsefterskole, hvor jeg var på en gymnastik/danse-linje. Jeg har været på GymDanmark´s GymTræner 1 uddannelse i 2016 og deres multikursus i 2019

Jeg synes det er fedt at være træner og dele min glæde for gymnastikken. Det vigtigste er, at alle gymnaster udvikler sig og har det sjovt.

Træner følgende hold:

Spring og Dans Opvisningshold (10-16 år), Springgymnastik 9-13 år (Tirsdag)

Sara Bech Sørensen

FotoMangler

Jeg hedder Sara og er 19 år gammel. Jeg er lige blevet student fra teknisk gymnasium i Hillerød. Jeg startede selv til spring-gymnastik i 0. klasse sammen med mine klassekammerater og blev senere TeamGym konkurrence gymnast, men endte dog med at stoppe grundet skader omkring slutningen af folkeskolen. Efter et par års pause som gymnast er jeg i år begyndt på vores senior-springhold.

Jeg startede ud som hjælpetræner på børnehold for ca. 5 år siden og har herfra kun udviklet min trænerefaring og har været på flere kurser igennem GymDanmark. I dag træner jeg flere af foreningens hold i forskellige aldre og niveauer - børnehold som konkurrencehold. Jeg tilbringer derfor mange timer i træningshallen ugentlig, men dette er også timer jeg ikke ville kunne forstille mig foruden. Jeg elsker at være træner og lære fra mig til glade gymnastik børn sprængfyldt med energi.

Det bedste ved at være træner er, når mine gymnaster eksempelvis lærer den araber-flik som de altid har haft svært ved samt det høje humør, man altid møder i hallen fra forældre, gymnaster og andre trænere.

Træner følgende hold:

TeamGym micro, TeamGym mini, TeamGym junior

Tanja Søndergaard

FotoMangler

Jeg har gået til gymnastik som barn, og til håndbold i flere år og været junior træner i teenageårene. 

Jeg har været gymnastiktræner i 5 år, og haft børnehold 3- 6 år, opvisningshold 10-16 år og springhold 6-13 år.

Jeg er træner, fordi det gør en forskel at støtte op om foreningslivet i kommunen, og størst af alt, at se hvor meget det betyder for børnene når de lære nye spændende spring og rytmiske serier, samt at se det sammenhold, som vi har på holdene børnene imellem, når de hepper og klapper af hinanden, hvis man har lært en ny ting.

Træner følgende hold:

Springgymnastik Piger 9-13 år (tirsdag)

Line Reib 

FotoMangler

Mit navn er Line,  jeg er 29 år gammel og jeg brænder for gymnastikkens mange muligheder. 

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2014 og har siden jeg var 12 år været gymnastiktræner i Helsingør. Jeg har selv dyrket idrætsgymnastik men fik øjnene op for TeamGym/spring-rytme gymnastik da jeg var på Gymnastik Efterskolen Stevns i 06/07. 

Jeg var i samarbejde med Laura og Henriette Reib med til, at starte TeamGym konkurrencegymnastikken op i 2008. 

Jeg har gennem årene undervist mange forskellige hold og aldersgrupper. Jeg fik min træner uddannelse på Stevns gymnastik efterskole og har gennem årene været på mange kurser i bla. modtagning, TeamGym og børnegymnastik. Jeg har i den grad kunne bruge min uddannelse som fysioterapeut til, at have det skadesforbyggende blik og senest til at opstarte mor/baby hold med viden indenfor træning af bækkenbunden og motorisk udvikling.

Jeg er selv mor til 2 små drenge og vi er netop flyttet “hjem” til Helsingør for, at give dem en dejlig opvækst med plads og luft. Det er ikke nogen hemmelighed, at gymnastik helt sikkert kommer til at blive en ligeså stor del af deres hverdag som det har været i min :-) 

Min motivation til at være træner igen efter en lille pause kommer fra alle de dejlige minder og oplevelser jeg selv har haft fået igennem gymnastik. Jeg elsker at undervise og lære fra mig og se hvordan børn/unge ved hver sæson udvikler sig både fysisk, motorisk og socialt. Det er i min helt klare overbevisning, at gymnastik er den bedste træningsform man kan tilbyde sit barn. 

Træner følgende hold:

Børnegymnastik 4-6 år (onsdag), Springgymnastik Piger & Drenge 9-15 år (onsdag), SFO gymnastik

Imke Liv Printzlau 

FotoMangler

Hej, jeg hedder Imke. Jeg har været gymnast siden jeg var to år og har været på teamgym konkurrencehold siden jeg var 6. Jeg er startet som hjælpetræner i 2019 og har gennemført DGI’s hjælpetrænerkursus.

Jeg er hjælpetræner for børnehold 4-6 år og SFO-holdet. Jeg synes, det er spændende at være hjælpetræner, fordi man altid skal være på og give andre lyst til at lave gymnastik. For mig er det vigtigt, at alle har det sjovt og kan lave nye venskaber p.g.a. gymnastik.

Træner følgende hold:

Hjælpetræner